Соларни пумпи
 
 
 

Сонцето наводнува. Започнете ја сезоната со соларни пумпи-пумпи за исцрпување на вода со соларна енергија.

Истите можете да ги користите за повеќе намени:

-наводнување на земјоделски култури

-напојување на добиток

-вадење на подземни води

pumpi.jpg