Новости во КМГ ЕОЛ КВАЗАР
 
 
 

Спортскиот центар Борис Трајковски ќе добие затворена тениска арена, гимнастичка сала и сала за боречки вештини

Новата сала ќе биде лоцирана во склоп на спортскиот центар Борис Трајковски и е прва сала од овој тип кој ги опслужува овие категории на спортови во Македонија и регионот. Салата ќе се простира на површина од 10,000 m² со капацитет...

Повеќе

Промовирање на децентрализирано производство на енергија од обновливи извори на енергија

Фондацијата за локален развој на информатички технологии од Гевгелија и Сојузот на производители на еколошка енергија од Бугарија во рамки на ИПА проектот “ПРОМОВИРАЊЕ НА ДЕЦЕНТРАЛИЗИРАНО ПРОИЗВОДСТВО НА ЕНЕРГИЈА ОД ОБНОВЛИВИ ИЗВОРИ НА ЕНЕРГИЈА” одржан е форум на 07 и 08 Април во Гевгелија во хотелот Божур...

Повеќе

Соларни пумпи

Сонцето наводнува. Започнете ја сезоната со соларни пумпи-пумпи за исцрпување на вода со соларна енергија. Истите можете да ги користите за повеќе намени...

Повеќе
За Нас
 
 

Нашата компанија КМГ ЕОЛ КВАЗАР ДООЕЛ СКОПЈЕ е основана во 2007 година со цел да дизајнира и понуди решенија за заштеда на електричната енергија со помош на иновативни соларни производи кои покрај заштедата на електрична енергија, помагаат и во заштитата на животната средина во борбата со климатските промени.

Повеќе
Услуги
 
 

Наша основна задача е да изнајдеме енергетски најсоодветно решение што подразбира користење енергија од обновливи извори.

Информирајте се за нашите решенија од областа на соларната енергија и контактирајте не за Вашите потреби.

Повеќе
Топ понуди