Калкулатор за пресметка на потрошувачка
КАЛКУЛАТОР ЗА ПРЕСМЕТКА НА ПОТРОШУВАЧКА
 
 
 
Калкулатор W/ просек Број Часови/ден kWh/ месечно Годишно вкупно
Осветлување
ЛЕД светилка
ЛЕД туба
Неонка
Микробранова печка
Апарат за кафе
Бокал за загревање вода
Тостер
Машина за миење садови
Болјер
Миксер
Електричнa тава
Електричен шпорет
Електрична фурна
Електрична плотна
Фрижидер
Замрзнувач
Машина за перење
Машина за сушење
Машина за шиење
Правосмукалка
Клима уред
Централен климатизер
Греалка
Електрична бричалка
ЦРТ - телевизор, 14-19 инчи во боја
ЦРТ - телевизор, 21-26 инчи во боја
ЦРТ - телевизор, поголем од 26 инчи
ЦРТ - телевизор, со рамен екран - приближно 26 инчи
Плазма - телевизор, приближно 40 инчи
ЛЦД - телевизор, приближно 40 инчи
Видеорекордер (VHS)
ДВД (5 ЦД/ДВД)
ДВД (1 ЦД/ДВД)
Плејстејшн 3 (PlayStation 3)
Иксбокс 360 (Xbox 360)
Вифи (WiFi)
Монитор
Куќиште
Лаптоп
Принтер
Дупчалка
Косилка
Фен
Пегла
Музички систем
Аквариум
Сателитска антена
Саат - радио
Озвучување (Surround)
Бежичен рутер
Полнач за мобилен телефон
Фиксен - безжичен телефон
Вкупно 0 kWh/ месечно. Вкупно 0 kWh/ годишно.
Вкупно 0 денари месечно. Вкупно 0 денари годишно.


Калкулатор за пресметување на месечниот трошок за потрошена електрична енергија
Вкупно kWh/месечно
Тарифен став/денари 4,17
Вкупно: 0


Калкулатор за пресметување на годишниот трошок за потрошена електрична енергија
Вкупно kWh/годишно
Тарифен став/денари 4,17
Вкупно: 0